Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
30x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BP Avatar autora Bílá Pavlína | 22.3.2024
Veliká spokojenost, rychlé zpracování a velmi dobrá komunikace při změně korektury. Moc děkuji a doporučuji
AO Avatar autora Alena Obšilová | 29.2.2024
Veliká spokojenost, krásné provedení, rychlost dodání a vyřízení a perfektní komunikace ohledně detailů. Za mě TOP. Velice ráda doporučím dál. Moc děkuji 😉
AL Avatar autora Anna Lukšanderlová | 18.1.2024
Jsem maximálně spokojená. Objednávala jsem již podruhé pozvánky,rychlé vyřízení i doručení. Moc děkuji. Určitě doporučím známým.
PD Avatar autora Pavla Daňková | 7.12.2023
Jsem velmi spokojená, rychlé vyřízení, kvalita, komunikace... vše na 1 podtrženou. Ráda Vás doporučím.
Avatar autora Alena Štěpánková | 18.11.2023
Objednávala jsem již opakovaně, jsem velmi spokojená s komunikacím, provedení, rychlým vyřízením, i cena je O.K.
M Avatar autora Magda P. | 8.10.2023
Velká spokojenost, rychlost dodání, kvalita i komunikace na jedničku s *. Doporučuji.
VM Avatar autora Věra Mertlíková | 25.8.2023
Připojuji se ke všem předchozím pochvalným recenzím... Vstřícnost a spolupráce při vytváření návrhů, expresní dodání zásilky a v neposlední řadě i cena, všechno na 1* Vřele doporučuji ☺
Avatar autora Lenka Šišková | 17.8.2023
Velká spokojenost, rychlost dodání, kvalita i komunikace na jedničku. Doporučuji všem .
MT Avatar autora Martina Teperová | 7.8.2023
Mohu jen doporučit 🙂🙂🙂
MS Avatar autora Marcela Smítalová | 20.6.2023
Velmi spokojena
IG Avatar autora Igor Grmela | 7.6.2023
Perfektní komunikace, rychlé dodání, moc hezká práce
AP Avatar autora Alena polakova | 1.6.2023
Velice, rychle jednani, snadna komunikace.
AS Avatar autora Alena Salajková | 19.5.2023
Paní je příjemná a velice ochotná. Maximální spokojenost rychlé jednání. Perfektní práce , pozvánky luxusní, suprově zabaleno, rychle dodáno. Všem doporučuji 😉
VN Avatar autora Vladimíra Nácovská | 26.4.2023
Maximální spokojenost,paní je velice příjemná a ochotná.Pozvánky jsou krásné.Rychlé dodání a dokonale zabalené.Tento eshop vřele doporučuji.
K Avatar autora Kateřina | 21.3.2023
Naprostá spokojenost. Vstřícnost, rychlé jednání, výsledek nádhera. Určitě doporučuji.
V Avatar autora Vávra | 31.10.2022
Výborná práce hezky provedeno
N Avatar autora Naďa | 15.9.2022
Naprostá spokojenost. Práce provedena rychle, pečlivě a odesláno rychle. Zabaleno naprosto dokonale.
PS Avatar autora Pavlína Schottnerová (Administrátor) 15.9.2022
Děkuji :)
PZ Avatar autora Petra Zámečnikova | 27.5.2022
Naprostá spokojenost,špičková kvalita,rychle vyřízení objednávky, doporučuji ❤️
PS Avatar autora Pavlína Schottnerová (Administrátor) 29.5.2022
Děkuji :)
E Avatar autora Eva | 10.2.2022
Naprostá spokojenos vyřízení i dodávka rychlá. Vřele doporučuji
V Avatar autora Vendula | 21.1.2022
Velmi spokojená, doporučuji. Pozvánky moc krásné.